Pelek pertambangan

  • Mining rim China OEM manufacturer

    Produsen OEM China mining

    Pelek pertambangan biasane pelek 5-PC, uga diarani pelek lima potong, digawe limang lembar yaiku basis pelek, cincin kunci, kursi manik lan rong cincin sisih. Ukuran pelek pertambangan populer yaiku 25.00-25 / 3.5, 36.00-25 / 1.5, 27.00-29 / 3.0,28.00-33 / 3.5,17.00-35 / 3.5,19.5-49 / 4.0, 29.00-57 / 6.0, nganti 63 ″, sawetara pelek ukuran 51 "nganti 63" uga 7-PC. Pelapik tambang yaiku bobot abot, beban abot lan kacepetan dhuwur. HYWG nawakake pelek penambangan berkualitas tinggi. Kauntungan kita yaiku duwe pabrik baja dhewe sing ngasilake komponen pelek kayata cincin kunci, flange, cincin samping, kursi manik kanthi awake dhewe, kita ngatur kualitas level tinggi lan nawakake rega sing cukup.

  • Mining rim China OEM manufacturer size from 33″ to 63″

    Produsen tambang China ukuran OEM saka 33 ″ nganti 63 ″

    Pelapik tambang uga salah sawijining jinis pelek OTR lan digunakake utamane ing mesin penambangan kayata loader rodha gedhe, dozer, truk dump dll. Pelapik tambang dibangun kanthi kahanan sing angel, butuh bobot, beban abot lan kecepatan dhuwur. Rim tambang sing rusak bisa nyebabake kacilakan serius lan kerugian ekonomi sing gedhe, kudu dipercaya, bisa dipercaya. HYWG nawakake pelek penambangan berkualitas tinggi.