RIM peralatan konstruksi OTR kanggo pabrikan OEM Grader China

Katrangan singkat:

Kita minangka pemasok pelek OEM kanggo jeneng gedhe kayata Caterpillar, Volvo, Liebherr, John Deere lan XCMG. Kita uga bisa nyuplai pelek kanggo Komatsu, Hitachi, Doosan, Bell lan JCB. Produk kita HYWGPelek OTR wis digunakake akeh kanggo para siswa kelas, loader rodha, alat pengangkut artikulasi lan trek pembuangan. Pelek OTR penting banget kanggo efisiensi kendharaan lan operasi ing kendaraan Pelek OTR bisa nggawa bobot gedhe lan bisa mbantu kendaraan kanthi lancar lan efisien. Penting banget kanggo kendaraan OTR duwe kuat, dipercaya lan andalPelek OTR. Produk kita HYWGPelek OTR minangka pilihan sing apik kanggo pamilik kendaraan amarga wis kabukten kualitas, rega sing apik lan pelek kanggo umume kendaraan OTR. 


Detail Produk

Tag Produk

Apa pelek peralatan Konstruksi?

Pelek peralatan konstruksi minangka salah sawijining jinis Pelek OTRlan digunakake kanggo mesin konstruksi kayata backhoe loader, grader, wheel loader, artikulasi hauler lsp. Kita minangka pemasok OEM OTR kanggo jeneng gedhe kayata Caterpillar, Volvo, Liebherr, John Deere lan XCMG. Saben wulan puluhan ewu pelek HYWG OTR dipasang ing rodha CAT, Volvo, Liebheer lan XCMG, loader lan kelas. 

Pira jinis perlengkapan konstruksi?

Ana macem-macem jinis peralatan konstruksi peleks, sing ditegesake dening pelek konstruksi peralatan asring pelek 3-PC utawa pelek 5-PC, uga diarani pelek ana lima lembar utawa limang potong, digawe kanthi macem-macem potongan kaya basis pelek, cincin kunci, flange, cincin samping lan kursi manik.

Ditemtokake dening struktur, peralatan konstruksi pelek bisa diklasifikasikake kaya ing ngisor iki.

Rim 3-PC, uga diarani pelek potongan, digawe dening telung lembar yaiku basis pelek, cincin kunci lan flensa. Rim 3-PC biasane ukuran 12.00-25 / 1.5, 14.00-25 / 1.5 lan 17.00-25 / 1.7. 3-PC iku bobote sedheng, beban medium lan kacepetan dhuwur, umume digunakake ing peralatan konstruksi kaya bocah kelas, loader roda cilik & tengah lan forklift. Bisa ngemot luwih saka rim 1-PC nanging ana watesan kacepetan.

Rim 5-PC, uga diarani pelek lima potong, digawe limang lembar yaiku pangkal pelek, cincin kunci, kursi manik lan rong cincin sisih. Rim 5-PC biasane ukuran 36.00-25 / 1.5, 13.00-25 / 2.5, 19.50-25 / 2.5, 22.00-25 / 3.0, 24.00-25 / 3.0, 25.00-25 / 3.5, 13.00-33 / 2.5, munggah nganti 19.50-49 / 4.0. Rim 5-PC iku bobote abot, momotan abot lan kecepetan, digunakake ing peralatan konstruksi lan peralatan penambangan, kayata dozer, loader rodha gedhe, pengangkut artikulasi, truk pembuangan lan mesin penambangan liyane.

Rim peralatan konstruksi digunakake kanggo apa?

Ukuran populer kanggo pelek peralatan konstruksi yaiku 12.00-25 / 1.5, 14.00-25 / 1.5, 17.00-25 / 1.7, 19.50-25 / 2.5, 22.00-25 / 3.0,24.00-25 / 3.0 lan 25.00-25 / 3.5. HYWG Pelek OTR bisa digunakake kanggo peralatan konstruksi kayata: 

(1) Backhoe loader

(2) Kelas

(3) Load Wheel

(4) Hauler Artikulasi

Model Popular sing Disedhiyakake

Ukuran pinggir Jinis Rim Ukuran ban Model mesin Jinis mesin
14.00-25 / 1.5 3-PC 17.5R25 CAT 140M Kelas
14.00-25 / 1.5 3-PC 17.5R25 CASE 521 Loader Wheel Cilik
17.00-25 / 1.7 3-PC 20.5R25 Kucing 938K Loader Wheel Cilik
17.00-25 / 1.7 3-PC 20.5R25 CAT924H Loader Wheel Cilik
17.00-25 / 1.7 3-PC 20.5R25 CAT930K Loader Wheel Cilik
17.00-25 / 1.7 3-PC 20.5R25 Kucing 938K Loader Wheel Cilik
17.00-25 / 1.7 3-PC 20.5R25 KAS 721 Loader Wheel Cilik
17.00-25 / 1.7 3-PC 20.5R25  Volvo L70 / 90 Loader Wheel Cilik
17.00-25 / 1.7 3-PC 20.5R25 Komatsu WA270 Loader Wheel Cilik
19.50-25 / 2.5 5-PC 23.5R25 CAT 972 Loader Wheel Tengah
19.50-25 / 2.5 5-PC 23.5R25 KASUS 821 Loader Wheel Tengah
19.50-25 / 2.5 5-PC 23.5R25 Volvo L110 / 120 Loader Wheel Tengah
22.00-25 / 3.0 5-PC 29.5R25 CAT 966 Loader Wheel Tengah
22.00-25 / 3.0 5-PC 29.5R25 CAT980 G / H / K / M Loader Wheel Tengah
25.00-25 / 3.5 5-PC 29.5R25 Komatsu HM 400-3 Loader Wheel Tengah
25.00-25 / 3.5 5-PC 29.5R25 Volvo A40 Artikulasi Hauler
25.00-29 / 3.5 5-PC 29.5R29 CAT 982M Loader Wheel Gedhe
27.00-29 / 3.0 5-PC 33.5R29 Volvo A60H Artikulasi Hauler

Kauntungan saka perlengkapan konstruksi?

(1) HYWG minangka perusahaan manufaktur rantai industri ing pinggir dalan.

(2) Kita ora bisa nawakake ora mung pelek lengkap nanging uga komponen pelek kayata cincin kunci, cincin samping, flensa lan kursi manik.

(3) Kita duwe macem-macem produk kalebu pelek 1-PC industri, pelek forklift, pelek 3-PC lan pelek 5-PC, kita bisa nyuplai kabeh jinis pelek OTR.

(4) Kualitas kita wis dibuktekake dening OEM gedhe kayata Caterpillar, Volvo, Liebherr, John Deere lan XCMG.

(5) Liyane saka pelanggan OEM ing ndhuwur, kita uga bisa nyedhiyakake mesin OTR populer kayata Komatsu, Hitachi, Doosan, Bell, lan JCB. 

Produk sing ditampilake dening pelanggan:

Produk pelek OTR paling anyar yaiku 36.00-25 / 1.5 sing dirancang kanggo Volvo A25 / 30 kanggo aplikasi lemah lembut ing Eropa.

1
2

Kita nganakake ban lan rim kanggo Volvo OE wheel loader.

1
OTR Rim2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan