Rim Piranti Konstruksi

  • Construction equipment OTR rim for Grader China OEM manufacturer

    RIM peralatan konstruksi OTR kanggo pabrikan OEM Grader China

    Kita minangka pemasok pelek OEM kanggo jeneng gedhe kayata Caterpillar, Volvo, Liebherr, John Deere lan XCMG. Kita uga bisa nyuplai pelek kanggo Komatsu, Hitachi, Doosan, Bell lan JCB. Produk kita HYWGPelek OTR wis digunakake akeh kanggo para siswa kelas, loader rodha, alat pengangkut artikulasi lan trek pembuangan. Pelek OTR penting banget kanggo efisiensi kendharaan lan operasi ing kendaraan Pelek OTR bisa nggawa bobot gedhe lan bisa mbantu kendaraan kanthi lancar lan efisien. Penting banget kanggo kendaraan OTR duwe kuat, dipercaya lan andalPelek OTR. Produk kita HYWGPelek OTR minangka pilihan sing apik kanggo pamilik kendaraan amarga wis kabukten kualitas, rega sing apik lan pelek kanggo umume kendaraan OTR. 

  • Construction Equipments OTR rim for Articulated Hauler China OEM manufacturer

    Peralatan konstruksi OTR rim kanggo pabrikan OEM Hauler sing diartikulasikan

    Pelek OTR sing diarani pinggir dalan yaiku pelek rodha kanggo kendaraan off road kayata loader roda, truk dump, grader, haul artikulasi, dozer lan jinis equpemen konstruksi, mesin pertambangan lan kendaraan industri. Ing Pelek OTR digandhengake karo ban OTR kanggo njupuk kendaraan kanthi bobot gedhe lan muter kanthi kahanan kasar. Pelek OTR penting banget kanggo efisiensi kendharaan lan operasi ing kendaraan Pelek OTR bisa nggawa bobot gedhe lan bisa mbantu kendaraan kanthi lancar lan efisien. Penting banget kanggo kendaraan OTR duwe kuat, dipercaya lan andalPelek OTR. Produk kita HYWGPelek OTR minangka pilihan sing apik kanggo pamilik kendaraan amarga wis kabukten kualitas, rega sing apik lan pelek kanggo umume kendaraan OTR. Kita minangka produsen OEM kanggo jeneng gedhe kayata Caterpillar, Volvo, Liebherr, John Deere lan XCMG. Kita uga bisa nyuplai pelek kanggo Komatsu, Hitachi, Doosan, Bell lan JCB. 

  • Construction Equipment OTR rim for Wheel Loader China OEM manufacturer

    RIM OTR Peralatan Konstruksi kanggo pabrikan OEM Wheel Loader China

    Pelek peralatan konstruksi asring pelek 3-PC utawa pelek 5-PC, uga diarani pelek potongan utawa limang potong, digawe kanthi macem-macem potongan kaya basa pelek, cincin kunci, flange, cincin samping lan kursi manik. Ukuran populer ing segmen iki yaiku 12.00-25 / 1.5, 14.00-25 / 1.5, 17.00-25 / 1.7, 19.50-25 / 2.5, 22.00-25 / 3.0,24.00-25 / 3.0 lan 25.00-25 / 3.5. HYWG nawakake pelek berkualitas tinggi sing dibuktekake karo OEM kaya CAT, Volvo, John Deere, Liebherr lan XCMG. Kauntungan kita yaiku duwe pabrik baja dhewe sing ngasilake komponen pelek kayata cincin kunci, flange, cincin samping, kursi manik 100% dhewe, kita ngatur kualitas level tinggi lan nawakake rega sing cukup.