Produsen tambang China ukuran OEM saka 33 ″ nganti 63 ″

Katrangan singkat:

Pelapik tambang uga salah sawijining jinis pelek OTR lan digunakake utamane ing mesin penambangan kayata loader rodha gedhe, dozer, truk dump dll. Pelapik tambang dibangun kanthi kahanan sing angel, butuh bobot, beban abot lan kecepatan dhuwur. Rim tambang sing rusak bisa nyebabake kacilakan serius lan kerugian ekonomi sing gedhe, kudu dipercaya, bisa dipercaya. HYWG nawakake pelek penambangan berkualitas tinggi.


Detail Produk

Tag Produk

Pelek pertambangan apa?

Pelek pertambangan uga minangka salah sawijining jinis pelek OTR lan biasane digunakake ing mesin penambangan kayata rodha gedhe, dozer, truk dump etc. Pelek pertambangandibangun kanthi kahanan sing angel, butuh bobot, beban abot lan kacepetan dhuwur. A rusakpelek pertambanganbisa nyebabake kacilakan serius lan kerugian ekonomi sing gedhe, kudu dipercaya, bisa dipercaya. HYWG nawakake kualitas dhuwurpelek pertambangan

Pira jinis pelek pertambangan?

Ditemtokake dening struktur, pelek pertambangan umume pelek 5-PC, uga diarani pelek lima potong, digawe limang ukuran yaiku pangkal pelek, cincin kunci, kursi manik lan rong cincin sisih. Sing populerpelek pertambangan ukurane 27.00-29 / 3.0, 28.00-33 / 3.5,17.00-35 / 3.5,19.5-49 / 4.0, 29.00-57 / 6.0, nganti 63 ", sawetara pelek saka ukuran 51" nganti 63 "uga 7-PC. 

Lambang pertambangan digunakake kanggo apa?

Kita pelek pertambangan bisa digunakake kanggo kendaraan pertambangan kayata:

(1) Hauler Artikulasi

(2) Dozer

(3) Truk Buang

(4) Loader Wheel Gedhe

Model Popular sing Disedhiyakake

Ukuran pinggir Jinis Rim Ukuran ban Model mesin Jinis mesin
25.00-25 / 3.5 5-PC 29.5R25 Volvo A40 Artikulasi Hauler
36.00-25 / 1.5 3-PC 1000 / 50R25 Vovlo A30 Artikulasi Hauler
27.00-29 / 3.0 5-PC 33.25-29 CAT 972M Loader Wheel Gedhe
28.00-33 / 3.5 5-PC 35 / 65-33 Volvo L350 Loader Wheel Gedhe
17.00-35 / 3.5 5-PC 24.00-35 Komatsu 605-7 Truk Buang
19.5-49 / 4.0 5-PC 27.00-49 CAT 777 Truk Buang
29.00-57 / 6.0 5-PC 40.00-57 CAT 793 Truk Buang
29.00-57 / 6.0 7-PC 40.00-57 CAT 793 Truk Buang

Kauntungan saka pelek pertambangan?

(1) Keuntungan HYWG yaiku duwe pabrik baja dhewe sing ngasilake komponen pelek kayata cincin kunci, flange, cincin samping, kursi manik kanthi awake dhewe, kita nawakake kualitas dhuwur lan rega sing cukup.

(2) HYWG duwe pengalaman akeh babagan desain, tes lan produksi kabeh jinis pelek pertambangan.

(3) HYWG nduwe macem-macem pelek pertambangan saka 49 "nganti 63", uga ukuran langka kanggo dideleng kayata 36.00-45 / 4.5 lan 36.00-25 / 1.5.

(4) Kualitas HYWG dijamin kanthi nglereni peralatan lan bahan sing kuat, mayoritas baja sing digunakake yaiku Q345B sing padha karo S355 ing Eropa lan A572 ing AS.

Produk sing ditampilake dening pelanggan:

Rim OTR ditampilake ing loader roda XCMG paling gedhe lan truk dump paling anyar ing pameran Bauma taun 2020.

3
4
2
1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan