Pelek industri

  • Industrial rim for Boom lift Tele handler China manufacturer

    Rim industri kanggo pabrikan Boom angkat Produsen China

    Ipelek ndustrial digunakake akeh jinis kendaraan kayata boom lift, traktor, crane, tele handler, backhoe loader, wheel excavator lsp. Ana pirang-pirang jinis pelek industri mula angel diklasifikasikake. Nanging umume yaiku struktur 1-PC lan ukurane kurang saka 25 inci. Wiwit 2017 HYWG wiwit diproduksipelek industri amarga akeh pelanggan OE duwe panjaluk. Volvo Korea njaluk HYWG supaya dikembangakepelek industri kanggo roller lan excavator rodha. Klompok Karet Zhongce njaluk HYWG supaya dikembangakepelek industri kanggo angkat boom. Mula ing taun 2020 HYWG mbukak pabrik anyar ing provinsi Jiaozuo Henan kanggo fokus ing ipelek ndustrial produksi, kapasitas taunan saka pelek industri dirancang minangka 300.000 pelek saben taun.