Pelek Forklift

  • Container Lift rim reach stacker rim and empty container handlers rim Kalmar

    Container Angkat pelek tekan pelek stacker lan pelayan kontainer kosong Kalmar

    Syarat kanggo wadhah angkat wadhah lan tekan pelek stacker dhuwur banget, biasane ngemot beban sing dhuwur banget (luwih saka 20 ton) lan kecepatan dhuwur, kita nyoba tes 13.00 x 33 pelek sing tekan stacker lan pawang kontainer kosong biasane mlaku ing permukaan sing apik. Gaya EM meh wae retak ing alur cincin kunci lan dheweke bakal ngalami panguripan ban 2 nganti 3 wektu sing luwih sithik. Pelek EV menehi umur sing luwih dawa bisa uga owah-owahan ban 5 nganti 6, asil iki aku mikir yen pelek EV bakal nggawa beban nalika dhuwur banget, nanging kecepatan kudu dijaga alon-alon lan permukaan nyopir bisa uga luwih apik. bisa uga Salah sawijining kauntungan HYWG yaiku ngasilake kabeh komponen pelek dhewe kalebu gaya talang EM lan EV, kursi manik lan cincin kunci, kita nawakake kualitas produk sing bisa dipercaya lan macem-macem produk saka pelek sing paling cilik nganti pelek sing paling gedhe.

  • Forklift rim for Linde and BYD China OEM manufacturer

    Rim forklift kanggo pabrikan Linde lan BYD China OEM

    Ing pelek forklift diklumpukake karo ban kanggo njupuk kendaraan kanthi bobot gedhe lan muter kanthi cepet ing macem-macem kahanan. Pelek Forklift penting banget kanggo efisiensi forklift lan efisiensi operasi pelek forklift bisa nggawa bobot gedhe lan bisa mbantu forklift kanthi lancar lan efisien. Penting banget kanggo forklift supaya bisa dipasang kanthi kuat, bisa dipercaya lan gampang dipasangpelek forklift. Produk kita HYWGpelek forklift minangka pilihan sing apik kanggo pamilik forklift amarga wis kabukten kualitas, rega sing apik, lan pelek forklift kanggo umume merek. Kita minangka produsen OEM kanggo jeneng gedhe kayata Linde lan BYD.