RIM OTR Peralatan Konstruksi kanggo pabrikan OEM Wheel Loader China

Katrangan singkat:

Pelek peralatan konstruksi asring pelek 3-PC utawa pelek 5-PC, uga diarani pelek potongan utawa limang potong, digawe kanthi macem-macem potongan kaya basa pelek, cincin kunci, flange, cincin samping lan kursi manik. Ukuran populer ing segmen iki yaiku 12.00-25 / 1.5, 14.00-25 / 1.5, 17.00-25 / 1.7, 19.50-25 / 2.5, 22.00-25 / 3.0,24.00-25 / 3.0 lan 25.00-25 / 3.5. HYWG nawakake pelek berkualitas tinggi sing dibuktekake karo OEM kaya CAT, Volvo, John Deere, Liebherr lan XCMG. Kauntungan kita yaiku duwe pabrik baja dhewe sing ngasilake komponen pelek kayata cincin kunci, flange, cincin samping, kursi manik 100% dhewe, kita ngatur kualitas level tinggi lan nawakake rega sing cukup.


Detail Produk

Tag Produk

Piranti Konstruksi Rim

We are the Produsen pelek OEM OTRkanggo jeneng gedhe kayata Caterpillar, Volvo, Liebherr, John Deere lan XCMG. Kita uga bisa nyuplai pelek kanggo Komatsu, Hitachi, Hyundai, Doosan, JCB lan Bell.

Pelek peralatan konstruksiasring pelek 3-PC utawa pelek 5-PC, uga diarani pelek potongan utawa limang potong, digawe kanthi macem-macem potongan kaya basa pelek, cincin kunci, flange, cincin samping lan kursi manik. Ukuran populer ing segmen iki yaiku 12.00-25 / 1.5, 14.00-25 / 1.5, 17.00-25 / 1.7, 19.50-25 / 2.5, 22.00-25 / 3.0,24.00-25 / 3.0 lan 25.00-25 / 3.5. HYWG nawakake pelek berkualitas tinggi sing dibuktekake karo OEM kaya CAT, Volvo, John Deere, Liebherr lan XCMG. Kauntungan kita yaiku duwe pabrik baja dhewe sing ngasilake komponen pelek kayata cincin kunci, flange, cincin samping, kursi manik 100% dhewe, kita ngatur kualitas level tinggi lan nawakake rega sing cukup.

Pelek truk artikulasi:
Kompatibel karo Kucing, Komatsu, Volvo lan Bell

Pelek bali - ngarep lan mburi:
Kompatibel karo Case, Cat, JCB lan Volvo

Peluru kelas:
Kompatibel karo Kucing lan Volvo

Pelek Loader Wheel:
Kompatibel karo Kucing, John Deere, Komatsu, Hitachi, Liebherr, Doosan, Hyundai lan Volvo

Kucing

17.00-25 / 1.7  CAT924H
17.00-25 / 1.7  CAT930K
17.00-25 / 1.7  Kucing 938K
19,50-25 / 2,5  CAT972
22.00-25 / 3.0 CAT 966
25-25.00 / 3.5  CAT980 G / H / K / M
25.00-29 / 3,5  CAT 982M
27.00-29 / 3.0 CAT 972M
15.00-33 / 3.0 CAT 772
17.00-35 / 3.5 CAT 773
19.5-49 / 4.0 CAT 777

VOLVO

17.00-25 / 1.7 Volvo L70 / 90E / F / G / H 
19,50-25 / 2,5  Volvo L110 / 120
22.00-25 / 3.0 Volvo 180
25,00-25 / 3,5  Volvo A40
27.00-29 / 3.0  Volvo A60H 
33-28.00 / 3.5  Volvo L350

KOMATSU

17.00-25 / 1.7  Komatsu WA270-8
25.00-25 / 3.5 Komatsu HM 400-3
17.00-35 / 3.5 Komatsu 605-7

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan