Produsen OEM China mining

Katrangan singkat:

Pelek pertambangan biasane pelek 5-PC, uga diarani pelek lima potong, digawe limang lembar yaiku basis pelek, cincin kunci, kursi manik lan rong cincin sisih. Ukuran pelek pertambangan populer yaiku 25.00-25 / 3.5, 36.00-25 / 1.5, 27.00-29 / 3.0,28.00-33 / 3.5,17.00-35 / 3.5,19.5-49 / 4.0, 29.00-57 / 6.0, nganti 63 ″, sawetara pelek ukuran 51 "nganti 63" uga 7-PC. Pelapik tambang yaiku bobot abot, beban abot lan kacepetan dhuwur. HYWG nawakake pelek penambangan berkualitas tinggi. Kauntungan kita yaiku duwe pabrik baja dhewe sing ngasilake komponen pelek kayata cincin kunci, flange, cincin samping, kursi manik kanthi awake dhewe, kita ngatur kualitas level tinggi lan nawakake rega sing cukup.


Detail Produk

Tag Produk

Pelek pertambangan

Pelek pertambangan digunakake utamane ing mesin pertambangan kaya rodha gedhe, dozer, truk dump etc. Pelek pertambangandibangun kanthi kahanan sing angel, butuh bobot, beban abot lan kacepetan dhuwur. A rusakpelek pertambanganbisa nyebabake kacilakan serius lan kerugian ekonomi sing gedhe, kudu dipercaya, bisa dipercaya. HYWG nawakake kualitas dhuwurpelek pertambangan.

Pelek pertambanganumume pelek 5-PC, digawe limang lembar yaiku pangkal pelat, cincin kunci, kursi manik lan rong cincin sisih. Sing populer pelek pertambangan ukurane yaiku 25.00-25 / 3.5, 36.00-25 / 1.5, 27.00-29 / 3.0,28.00-33 / 3.5,17.00-35 / 3.5,19.5-49 / 4.0, 29.00-57 / 6.0, nganti 63 ", sawetara saka pelek saka ukuran 51 "nganti 63" uga 7-PC. Kauntungane yaiku kita duwe pabrik baja dhewe sing ngasilake komponen pelek kaya cincin kunci, flange, cincin samping, kursi manik kanthi awake dhewe, kita ngatur kualitas level tinggi lan nawakake rega sing cukup.

Pelek Truk Dump:
Kompatibel karo Kucing, Komatsu, Terex

Pelek Dozer:
Kompatibel karo Kucing, Komatsu

Pelek Loader Wheel:
Kompatibel karo Kucing, Komatsu, Hitachi, Liebherr, Volvo

Model Popular sing Disedhiyakake

Ukuran pinggir Jinis Rim Ukuran ban Model mesin Jinis mesin
25.00-25 / 3.5  5-PC 29.5R25 Volvo A40 Artikulasi Hauler
36.00-25 / 1.5 3-PC 1000 / 50R25 Vovlo A30 Artikulasi Hauler
27.00-29 / 3.0 5-PC 33.25-29 CAT 972M Loader Wheel Gedhe
28.00-33 / 3.5  5-PC 35 / 65-33 Volvo L350 Loader Wheel Gedhe
17.00-35 / 3.5 5-PC 24.00-35 Komatsu 605-7 Truk Buang
19.5-49 / 4.0 5-PC 27.00-49 CAT 777 Truk Buang

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan