FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Kepiye milih ukuran pelek kanggo ban?

Rim kudu diameter lan jembar batin sing padha karo ban, ana ukuran pelek optimal kanggo saben ban sing ngetutake standar global kaya ETRTO lan TRA. Sampeyan uga bisa mriksa grafik ban & rim sing pas karo supplier sampeyan. 

apa pelek 1-pc?

Rim 1-PC, uga diarani pelek sepotong, digawe saka siji logam kanggo pangkal pelat lan dibentuk dadi macem-macem jinis profil, pelek 1-PC biasane ukuran ing ngisor 25 ", kaya pelek truk sing 1- Rim PC bobot entheng, beban ringan lan kacepetan dhuwur, digunakake ing kendaraan ringan kayata traktor pertanian, trailer, tele-handler, excavator roda, lan jinis mesin dalan liyane. Beban pelek 1-PC entheng.

apa pelek 3-pc?

Rim 3-PC, uga diarani pelek potongan, digawe dening telung lembar yaiku basis pelek, cincin kunci lan flensa. Rim 3-PC biasane ukuran 12.00-25 / 1.5, 14.00-25 / 1.5 lan 17.00-25 / 1.7. 3-PC iku bobote sedheng, beban medium lan kacepetan dhuwur, umume digunakake ing peralatan konstruksi kaya bocah kelas, loader roda cilik & tengah lan forklift. Bisa ngemot luwih saka rim 1-PC nanging ana watesan kacepetan.

apa pelek 4-pc?

Rim 5-PC, uga diarani pelek lima potong, digawe limang lembar yaiku pangkal pelek, cincin kunci, kursi manik lan rong cincin sisih. Rim 5-PC biasane ukuran 19.50-25 / 2.5 nganti 19.50-49 / 4.0, sawetara pelek saka ukuran 51 "nganti 63" uga limang potong. Rim 5-PC iku bobote abot, momotan abot lan kecepetan, digunakake ing peralatan konstruksi lan peralatan penambangan, kayata dozer, loader rodha gedhe, pengangkut artikulasi, truk pembuangan lan mesin penambangan liyane.

Pira jinis pelek forklift?

Ana macem-macem jinis pelek forklift, sing ditemtokake kanthi struktur bisa dipisahake pelek, 2-PC, 3-PC lan 4-PC. Rim pamisah cilik lan entheng lan digunakake kanthi forklift cilik, pelek 2 PC biasane ukurane gedhe, 3-PC lan pelek 4-PC digunakake forklift tengah lan gedhe. Rim 3-PC lan 4-PC biasane ukurane cilik lan desain kompleks, nanging bisa mbukak momotan sing luwih gedhe lan luwih cepet.

Apa sing dadi lead-time?

Biasane, kita rampung produksi sajrone 4 minggu lan bisa luwih cendhak dadi 2 minggu yen lagi penting. Gumantung ing tujuan wektu transportasi bisa saka 2 minggu nganti 6 minggu, mula total wektu pimpinan yaiku 6 minggu nganti 10 minggu.

Apa kaluwihan HYWG?

Kita ngasilake ora mung komponen lengkap nanging uga komponen pelek, uga nyedhiyakake OEM global kaya CAT lan Volvo, dadi kaluwihan yaiku macem-macem produk, Rantai Industri, kualitas Bukti lan R&D Kuat.

Apa standar produk sing sampeyan tindakake?

Plat OTR kita ngetrapake ETRTO lan TRA standar global.

Apa jinis lukisan sing bisa sampeyan lakoni?

Lukisan utama yaiku E-coating, lukisan ndhuwur yaiku bubuk lan cat basah.

Pira jinis komponen pelek sampeyan?

Kita duwe cincin kunci, cincin sisih, kursi manik, kunci driver lan flange kanggo macem-macem jinis pelek saka ukuran 4 "nganti 63".