Babagan Kita

Klompok Roda Hongyuan

Perusahaan Pabrik Rantai Industri Roda Lengkap

Sapa Kita?

Grup Wheel Hongyuan (HYWG) didegaké ing taun 1996 karo pendahulune minangka Anyang Hongyuan Steel Co., Ltd (AYHY). HYWG minangka produsen profesional pelek baja lan pelek lengkap kanggo kabeh jinis mesin off-the-road, kayata peralatan konstruksi, mesin pertambangan, forklift, kendaraan industri.

Sawise 20 taun pembangunan terus, HYWG wis dadi pimpinan global ing baja pelek lan pasar lengkap, kualitase wis kabukten dening Caterpillar OEM, Volvo, John Deere lan XCMG global. Dina iki HYWG duwe luwih saka 100 yuta aset USD, 1100 karyawan, 5 pusat pabrik khusus kanggo OTR 3-PC & 5-PC rim, pelek forklift, pelek industri, lan baja pelek.

Kapasitas produksi tahunan wis tekan 300.000 pelek, produk sing diekspor menyang Amerika Utara, Eropa, Afrika, Australia lan wilayah liyane. HYWG saiki dadi produsen pelek OTR paling gedhe ing Tiongkok, lan tujuane dadi pabrikan pelukis OTR paling ndhuwur ing donya.

OTR rim collection

Apa sing Ditindakake?

Originally minangka produsen baja bagean cilik, HYWG wiwit ngasilake baja pelek wiwit pungkasan taun 1990an, ing taun 2010 HYWG dadi pimpinan pasar baja pelek truk lan baja pelek OTR, pangsa pasar tekan 70% lan 90% ing China; baja pelek OTR diekspor menyang produsen pelek global kaya Titan lan GKN.

Wiwit taun 2011, HYWG wiwit ngasilake OTR rim, dadi pemasok utama utama kanggo OEM global kaya Caterpillar, Volvo, John Deere lan XCMG. Saka 4 "nganti 63", saka 1-PC nganti 3-PC lan 5-PC, HYWG bisa nawakake macem-macem produk pelek sing nutupi peralatan konstruksi, mesin pertambangan, kendaraan industri lan forklift. Saka baja pelek nganti pelek lengkap, wiwit saka pelek forklift paling cilik nganti pelek pertambangan paling gedhe, HYWG yaiku Off Road Road Whole Industrial Chain Manufacturing Enterprise.

1

Napa Pilih kita?

Fsawetara produk

Kita bisa ngasilake kabeh jinis pelek OTR kalebu pelek 1-PC, 3-PC lan 5-PC. Ukuran saka 4 "nganti 63" kanggo peralatan konstruksi, mesin pertambangan, forklift, lan kendaraan industri.

Rantai Industri Utuh

HYWG ngasilake baja pelek lan pelek lengkap, kita ngasilake kabeh ing omah kanggo kabeh pelek ing ngisor 51 ". 

Kualitas sing wis kabukten

Produk HYWG wis diuji kanthi lengkap lan dibuktekake karo pelanggan OEM kaya Caterpillar, Volvo, John Deere lan XCMG.

R&D Kuat

HYWG duwe pengalaman akeh babagan desain lan kontrol kualitas kanggo materi, las lan lukisan. Laboratorium uji coba lan piranti lunak FEA wis maju ing industri.

Pelanggan Utama

1

Pengelasan

Kita nggunakake mesin las kelas dunia kanthi sistem kontrol semi-otomatis kanggo njamin kualitas las sing stabil lan stabil. Kita uga ngenalake antarmuka sing jero antarane basis pelek, flange lan talang supaya nduweni kualitas las sing ora dikalahake.

Lukisan

Baris e-coating nawakake lapisan paling apik kanggo tes anti-karat ewonan jam, warna lan cat katon cocog karo standar OEM kaya CAT, Volvo, lan John Deere. Kita bisa nawakake cat listrik lan udan minangka cat ndhuwur, ana luwih saka 100 jinis warna sing bisa dipilih. Kita perusahaan karo pemasok cat paling ndhuwur kayata PPG lan Nippon Paint.

11

Teknologi, produksi lan pengujian

HYWG wis dadi perusahaan terkemuka ing industri pelek OTR babagan teknologi, produksi lan pengujian. Ana luwih saka 200 barang rekayasa ing antarane total 1100 karyawan sing melu pengembangan, produksi lan dhukungan teknis kanggo produk baja, baja pelek lan pelek lengkap.

HYWG minangka anggota inti Komite Nasional Mesin Bumi, wis miwiti lan melu nggawe standar OTR rim lan baja nasional pelek. Nduweni luwih saka 100 paten penemuan nasional, lan sertifikat ISO9001, ISO14001, ISO18001 lan TS16949.

Piranti lunak FEA (Elemen Finite Element) sing dilengkapi ndadekake evaluasi desain tahap wiwitan bisa ditindakake, tes anti karat, tes bocor, tes ketegangan las lan peralatan tes material nggawe HYWG nduweni kapabilitas tes utama ing industri kasebut.

OTR rim development process

Sejarah Pengembangan

2019

Hongyuan Wheel Group mbukak pabrik anyar ing Jiazuo Henan kanggo pelek industri lan forklift.

2017

Grup Wheel Hongyuan entuk GTW sing dadi produsen pelek forklift profesional.

2010

Hongyaun Wheel Group mbukak pabrik pinggiran OTR ing Jiaxing Zhejiang.

2006

Grup Wheel Hongyuan mbukak pabrik pertama OTR ing Anyang Henan.

1996

Perusahaan baja bagean AnYang Hongyuan wiwit ngasilake baja pelek truk lan baja pelek OTR.

Budaya Perusahaan

Kanthi 20 taun pembangunan terus HYWG dadi pabrikan OTR paling gedhe ing Tiongkok, ing 10 taun sabanjure HYWG tujuane dadi pabrikan ndhuwur 3 OTR ing jagad iki. Kita arep dadi Perusahaan Manufaktur Rantai Industri Pinggir Jalan. 

Sesanti
Dadi global merek terkenal ing pinggir dalan.

Nilai perusahaan
Nggawe nilai kanggo pelanggan, nggawe rasa duweke kanggo karyawan, tanggung jawab kanggo masarakat.

Budaya
Rajin, integritas lan kejujuran, kerjasama win-win.

Sawetara Proyek Klien Kita

1

Sertifikat perusahaan

zs1

Tampilan kekuatan pameran

Partisipasi ing pameran ban Cologne 2018 ing Jerman.

1