Produk

  • Mining rim China OEM manufacturer

    Produsen OEM China mining

    Pelek pertambangan biasane pelek 5-PC, uga diarani pelek lima potong, digawe limang lembar yaiku basis pelek, cincin kunci, kursi manik lan rong cincin sisih. Ukuran pelek pertambangan populer yaiku 25.00-25 / 3.5, 36.00-25 / 1.5, 27.00-29 / 3.0,28.00-33 / 3.5,17.00-35 / 3.5,19.5-49 / 4.0, 29.00-57 / 6.0, nganti 63 ″, sawetara pelek ukuran 51 "nganti 63" uga 7-PC. Pelapik tambang yaiku bobot abot, beban abot lan kacepetan dhuwur. HYWG nawakake pelek penambangan berkualitas tinggi. Kauntungan kita yaiku duwe pabrik baja dhewe sing ngasilake komponen pelek kayata cincin kunci, flange, cincin samping, kursi manik kanthi awake dhewe, kita ngatur kualitas level tinggi lan nawakake rega sing cukup.

  • Container Lift rim reach stacker rim and empty container handlers rim Kalmar

    Container Angkat pelek tekan pelek stacker lan pelayan kontainer kosong Kalmar

    Syarat kanggo wadhah angkat wadhah lan tekan pelek stacker dhuwur banget, biasane ngemot beban sing dhuwur banget (luwih saka 20 ton) lan kecepatan dhuwur, kita nyoba tes 13.00 x 33 pelek sing tekan stacker lan pawang kontainer kosong biasane mlaku ing permukaan sing apik. Gaya EM meh wae retak ing alur cincin kunci lan dheweke bakal ngalami panguripan ban 2 nganti 3 wektu sing luwih sithik. Pelek EV menehi umur sing luwih dawa bisa uga owah-owahan ban 5 nganti 6, asil iki aku mikir yen pelek EV bakal nggawa beban nalika dhuwur banget, nanging kecepatan kudu dijaga alon-alon lan permukaan nyopir bisa uga luwih apik. bisa uga Salah sawijining kauntungan HYWG yaiku ngasilake kabeh komponen pelek dhewe kalebu gaya talang EM lan EV, kursi manik lan cincin kunci, kita nawakake kualitas produk sing bisa dipercaya lan macem-macem produk saka pelek sing paling cilik nganti pelek sing paling gedhe.

  • OTR Rim components different size from 8″ to 63″

    Komponen OTR Rim ukurane beda saka 8 ″ nganti 63 ″

    Komponen pinggiranyaiku cincin kunci, cincin samping, kursi manik, kunci driver lan flange kanggo macem-macem jinis pelek. We HYWG minangka salah sawijining manufaktur sing bisa ngasilake kaloronekomponen peleklan pelek lengkap. Wiwit pungkasan taun 1990an HYWG wiwit ngasilakekomponen peleklan wis nyedhiyakake pimpinan pelek OTR global kaya Titan lan GKN. Dina iki HYWG duwe macem-macemkomponen pelek saka ukuran 8 ″ nganti 63 ″, saka komponen pelek OTR nganti komponen pelek forklift, kabeh komponen pelek 100% digawe ing omah, kita nawakake kualitas sing bisa dipercaya lan rega sing cukup. 

  • Construction equipment OTR rim for Grader China OEM manufacturer

    RIM peralatan konstruksi OTR kanggo pabrikan OEM Grader China

    Kita minangka pemasok pelek OEM kanggo jeneng gedhe kayata Caterpillar, Volvo, Liebherr, John Deere lan XCMG. Kita uga bisa nyuplai pelek kanggo Komatsu, Hitachi, Doosan, Bell lan JCB. Produk kita HYWGPelek OTR wis digunakake akeh kanggo para siswa kelas, loader rodha, alat pengangkut artikulasi lan trek pembuangan. Pelek OTR penting banget kanggo efisiensi kendharaan lan operasi ing kendaraan Pelek OTR bisa nggawa bobot gedhe lan bisa mbantu kendaraan kanthi lancar lan efisien. Penting banget kanggo kendaraan OTR duwe kuat, dipercaya lan andalPelek OTR. Produk kita HYWGPelek OTR minangka pilihan sing apik kanggo pamilik kendaraan amarga wis kabukten kualitas, rega sing apik lan pelek kanggo umume kendaraan OTR. 

  • Mining rim China OEM manufacturer size from 33″ to 63″

    Produsen tambang China ukuran OEM saka 33 ″ nganti 63 ″

    Pelapik tambang uga salah sawijining jinis pelek OTR lan digunakake utamane ing mesin penambangan kayata loader rodha gedhe, dozer, truk dump dll. Pelapik tambang dibangun kanthi kahanan sing angel, butuh bobot, beban abot lan kecepatan dhuwur. Rim tambang sing rusak bisa nyebabake kacilakan serius lan kerugian ekonomi sing gedhe, kudu dipercaya, bisa dipercaya. HYWG nawakake pelek penambangan berkualitas tinggi.

  • Forklift rim for Linde and BYD China OEM manufacturer

    Rim forklift kanggo pabrikan Linde lan BYD China OEM

    Ing pelek forklift diklumpukake karo ban kanggo njupuk kendaraan kanthi bobot gedhe lan muter kanthi cepet ing macem-macem kahanan. Pelek Forklift penting banget kanggo efisiensi forklift lan efisiensi operasi pelek forklift bisa nggawa bobot gedhe lan bisa mbantu forklift kanthi lancar lan efisien. Penting banget kanggo forklift supaya bisa dipasang kanthi kuat, bisa dipercaya lan gampang dipasangpelek forklift. Produk kita HYWGpelek forklift minangka pilihan sing apik kanggo pamilik forklift amarga wis kabukten kualitas, rega sing apik, lan pelek forklift kanggo umume merek. Kita minangka produsen OEM kanggo jeneng gedhe kayata Linde lan BYD.

  • Industrial rim for Boom lift Tele handler China manufacturer

    Rim industri kanggo pabrikan Boom angkat Produsen China

    Ipelek ndustrial digunakake akeh jinis kendaraan kayata boom lift, traktor, crane, tele handler, backhoe loader, wheel excavator lsp. Ana pirang-pirang jinis pelek industri mula angel diklasifikasikake. Nanging umume yaiku struktur 1-PC lan ukurane kurang saka 25 inci. Wiwit 2017 HYWG wiwit diproduksipelek industri amarga akeh pelanggan OE duwe panjaluk. Volvo Korea njaluk HYWG supaya dikembangakepelek industri kanggo roller lan excavator rodha. Klompok Karet Zhongce njaluk HYWG supaya dikembangakepelek industri kanggo angkat boom. Mula ing taun 2020 HYWG mbukak pabrik anyar ing provinsi Jiaozuo Henan kanggo fokus ing ipelek ndustrial produksi, kapasitas taunan saka pelek industri dirancang minangka 300.000 pelek saben taun. 

  • OTR Rim components China OEM manufacturer 25″ components

    Komponen OTR Rim Produsen OEM China 25 ″ komponen

    Komponen pinggiran yaiku cincin kunci, cincin samping, kursi manik, kunci driver lan flange samping kanggo macem-macem jinis pelek kayata pelek 3-PC, 5-PC & 7-PC OTR, pelek forklift 2-PC, 3-PC & 4-PC. Ing 25 ″ minangka ukuran utama komponen pelek amarga akeh wheel loader, angkut lan dumper nggunakake 25 ″ pelek. Komponen pinggiran penting banget kanggo kualitas lan kemampuan pelek. Dering kunci kudu duwe elastisitas sing bener kanggo mesthekake kunci pelek nalika iku gampang diturunake lan dipasang. Kursi manik iku penting kanggo kemampuan pelek, ngemot pelek utama. Dering sisih minangka bagean sing sambung karo ban, kudu kuwat lan cukup akurat kanggo nglindhungi ban.

  • Construction Equipments OTR rim for Articulated Hauler China OEM manufacturer

    Peralatan konstruksi OTR rim kanggo pabrikan OEM Hauler sing diartikulasikan

    Pelek OTR sing diarani pinggir dalan yaiku pelek rodha kanggo kendaraan off road kayata loader roda, truk dump, grader, haul artikulasi, dozer lan jinis equpemen konstruksi, mesin pertambangan lan kendaraan industri. Ing Pelek OTR digandhengake karo ban OTR kanggo njupuk kendaraan kanthi bobot gedhe lan muter kanthi kahanan kasar. Pelek OTR penting banget kanggo efisiensi kendharaan lan operasi ing kendaraan Pelek OTR bisa nggawa bobot gedhe lan bisa mbantu kendaraan kanthi lancar lan efisien. Penting banget kanggo kendaraan OTR duwe kuat, dipercaya lan andalPelek OTR. Produk kita HYWGPelek OTR minangka pilihan sing apik kanggo pamilik kendaraan amarga wis kabukten kualitas, rega sing apik lan pelek kanggo umume kendaraan OTR. Kita minangka produsen OEM kanggo jeneng gedhe kayata Caterpillar, Volvo, Liebherr, John Deere lan XCMG. Kita uga bisa nyuplai pelek kanggo Komatsu, Hitachi, Doosan, Bell lan JCB. 

  • Construction Equipment OTR rim for Wheel Loader China OEM manufacturer

    RIM OTR Peralatan Konstruksi kanggo pabrikan OEM Wheel Loader China

    Pelek peralatan konstruksi asring pelek 3-PC utawa pelek 5-PC, uga diarani pelek potongan utawa limang potong, digawe kanthi macem-macem potongan kaya basa pelek, cincin kunci, flange, cincin samping lan kursi manik. Ukuran populer ing segmen iki yaiku 12.00-25 / 1.5, 14.00-25 / 1.5, 17.00-25 / 1.7, 19.50-25 / 2.5, 22.00-25 / 3.0,24.00-25 / 3.0 lan 25.00-25 / 3.5. HYWG nawakake pelek berkualitas tinggi sing dibuktekake karo OEM kaya CAT, Volvo, John Deere, Liebherr lan XCMG. Kauntungan kita yaiku duwe pabrik baja dhewe sing ngasilake komponen pelek kayata cincin kunci, flange, cincin samping, kursi manik 100% dhewe, kita ngatur kualitas level tinggi lan nawakake rega sing cukup.