• ujhgtfrd
  • 333
  • bannerrrr
  • 444
  • f0619663

Klompok Roda

Kita bisa ngasilake kabeh jinis pelek OTR kalebu pelek 1-PC, 3-PC lan 5-PC. Ukuran saka 4 "nganti 63" kanggo peralatan konstruksi, mesin pertambangan, forklift, lan kendaraan industri.

Rawuh Anyar

Produk HYWG wis diuji kanthi lengkap lan dibuktekake karo pelanggan OEM kaya Caterpillar, Volvo, John Deere lan XCMG.

HYWG Produk

  • Jiaxing-HYWG-overview1

Grup Wheel Hongyuan (HYWG) didegaké ing taun 1996 karo pendahulune minangka Anyang Hongyuan Steel Co., Ltd (AYHY). HYWG minangka pabrikan profesional komponen pelek lan pelek sing lengkap kanggo kabeh jinis mesin off-the-road, kayata peralatan konstruksi, mesin pertambangan, forklift, kendaraan industri.

Sawise 20 taun pembangunan terus-terusan, HYWG wis dadi pimpinan global ing komponen pelek lan pelek pasar lengkap, kualitase wis dibuktekake dening Caterpillar OEM global, Volvo, John Deere lan XCMG. Saiki HYWG duwe luwih saka 100 yuta aset USD, 1100 karyawan, 5 pusat pabrik khusus kanggo OTR 3-PC & 5-PC rim, pelek forklift, pelek industri, lan komponen pelek.

HYWG saiki dadi produsen pelek OTR paling gedhe ing China, lan tujuane dadi pabrikan pelukis OTR paling ndhuwur ing donya.

Produk Fitur

HYWG ngasilake baja pelek lan pelek lengkap, kita ngasilake kabeh ing omah kanggo kabeh pelek ing ngisor 51 ".