Komponen pinggiran

  • OTR Rim components different size from 8″ to 63″

    Komponen OTR Rim ukurane beda saka 8 ″ nganti 63 ″

    Komponen pinggiranyaiku cincin kunci, cincin samping, kursi manik, kunci driver lan flange kanggo macem-macem jinis pelek. We HYWG minangka salah sawijining manufaktur sing bisa ngasilake kaloronekomponen peleklan pelek lengkap. Wiwit pungkasan taun 1990an HYWG wiwit ngasilakekomponen peleklan wis nyedhiyakake pimpinan pelek OTR global kaya Titan lan GKN. Dina iki HYWG duwe macem-macemkomponen pelek saka ukuran 8 ″ nganti 63 ″, saka komponen pelek OTR nganti komponen pelek forklift, kabeh komponen pelek 100% digawe ing omah, kita nawakake kualitas sing bisa dipercaya lan rega sing cukup. 

  • OTR Rim components China OEM manufacturer 25″ components

    Komponen OTR Rim Produsen OEM China 25 ″ komponen

    Komponen pinggiran yaiku cincin kunci, cincin samping, kursi manik, kunci driver lan flange samping kanggo macem-macem jinis pelek kayata pelek 3-PC, 5-PC & 7-PC OTR, pelek forklift 2-PC, 3-PC & 4-PC. Ing 25 ″ minangka ukuran utama komponen pelek amarga akeh wheel loader, angkut lan dumper nggunakake 25 ″ pelek. Komponen pinggiran penting banget kanggo kualitas lan kemampuan pelek. Dering kunci kudu duwe elastisitas sing bener kanggo mesthekake kunci pelek nalika iku gampang diturunake lan dipasang. Kursi manik iku penting kanggo kemampuan pelek, ngemot pelek utama. Dering sisih minangka bagean sing sambung karo ban, kudu kuwat lan cukup akurat kanggo nglindhungi ban.