Rim forklift kanggo pabrikan Linde lan BYD China OEM

Katrangan singkat:

Ing pelek forklift diklumpukake karo ban kanggo njupuk kendaraan kanthi bobot gedhe lan muter kanthi cepet ing macem-macem kahanan. Pelek Forklift penting banget kanggo efisiensi forklift lan efisiensi operasi pelek forklift bisa nggawa bobot gedhe lan bisa mbantu forklift kanthi lancar lan efisien. Penting banget kanggo forklift supaya bisa dipasang kanthi kuat, bisa dipercaya lan gampang dipasangpelek forklift. Produk kita HYWGpelek forklift minangka pilihan sing apik kanggo pamilik forklift amarga wis kabukten kualitas, rega sing apik, lan pelek forklift kanggo umume merek. Kita minangka produsen OEM kanggo jeneng gedhe kayata Linde lan BYD.


Detail Produk

Tag Produk

Rim forklift apa?

Ing pelek forklift digandhengake karo ban kanggo njupuk kendaraan kanthi bobot gedhe lan muter kanthi cepet ing macem-macem kahanan. Pelek Forklift penting banget kanggo efisiensi forklift lan efisiensi operasi pelek forklift bisa nggawa bobot gedhe lan bisa mbantu forklift kanthi lancar lan efisien. Penting banget kanggo forklift supaya bisa dipasang kanthi kuat, bisa dipercaya lan gampang dipasangpelek forklift. Produk kita HYWGpelek forklift minangka pilihan sing apik kanggo pamilik forklift amarga wis kabukten kualitas, rega sing apik, lan pelek forklift kanggo umume merek. Kita minangka produsen OEM kanggo jeneng gedhe kayata Linde lan BYD. 

Pira jinis pelek forklift?

Ana macem-macem jinis pelek forklift, sing ditemtokake kanthi struktur bisa dipisahake pelek, 2-PC, 3-PC lan 4-PC. Rim pamisah cilik lan entheng lan digunakake kanthi forklift cilik, pelek 2 PC gampang dipasang, pelek 3-PC lan 4-PC digunakake kanthi forklift tengah lan gedhe, bisa nggawa beban sing abot lan kacepetan dhuwur. Forklift listrik cenderung nggunakake pelek 3-PC lan 4-PC amarga kanthi ukuran sing padha rim bisa mbukak luwih akeh lan mbukak luwih tenang tinimbang jinis pelek liyane.

Rim forklift digunakake kanggo apa?

Kita pelek forklift bisa digunakake kanggo macem-macem merek kayata: 

(1) Linde

(2) Toyota

(3) BYD

(4) Uler

(4) Nissan

Model Popular sing Disedhiyakake

Ukuran pinggir Jinis Rim Ukuran ban Model mesin
3.00D-8 Pamisah 5.00-8 Linde, Toyota, Nissan
4.33R-8 Pamisah 16x6-8 Linde, Toyota, Nissan
4.00E-9 Pamisah 6.00-9 Linde, Toyota, Nissan
5.00F-10 Pamisah 6.50-10 Linde, Toyota, Nissan
5.00S-12 Pamisah 7.00-12 Linde, Toyota, Nissan
6,5-15-2PC 2PC 7.50-15 Linde
4.33R-8-3PC 3PC 16x6-8 Linde
4.00E-9-4PC 4PC 6.00-9 Linde
6.50F-10-4PC 4PC 23x9-10 Linde
7.00-15-4PC 4PC 250-15 Linde
7.00x20 2-PC 9.00-20 Kucing 

Kauntungan saka pelek forklift?

(1) Kita ora mung bisa nawakake pelek forklift lengkap nanging uga pelek forklift komponen kaya cincin kunci, cincin samping, flensa lan kursi manik.

(2) Keuntungan kita yaiku duwe pabrik baja dhewe sing ngasilake komponen pelek kayata cincin kunci, flange, cincin samping, kursi manik 100% dhewe, kita nawakake kualitas dhuwur lan rega sing cukup.

(3) Kita duwe macem-macem pelek forklift kalebu pelek industri, pelek 2 pc, pelek 3-PC lan pelek 4-PC, kita bisa nyuplai kabeh jinis pelek forklift.

(4) Kualitas kita wis dibuktekake dening OEM gedhe kaya Linde, BYD lan produsen forklift liyane. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan