Rim industri kanggo pabrikan Boom produsen pabrik Cina

Katrangan singkat:

Ipelek ndustrial digunakake akeh jinis kendaraan kayata boom lift, traktor, crane, tele handler, backhoe loader, wheel excavator lsp. Ana pirang-pirang jinis pelek industri mula angel diklasifikasikake. Nanging umume yaiku struktur 1-PC lan ukurane kurang saka 25 inci. Wiwit 2017 HYWG wiwit diproduksipelek industri amarga akeh pelanggan OE duwe panjaluk. Volvo Korea njaluk HYWG supaya dikembangakepelek industri kanggo roller lan excavator rodha. Klompok Karet Zhongce njaluk HYWG supaya dikembangakepelek industri kanggo angkat boom. Mula ing taun 2020 HYWG mbukak pabrik anyar ing provinsi Jiaozuo Henan kanggo fokus ing ipelek ndustrial produksi, kapasitas taunan saka pelek industri dirancang minangka 300.000 pelek saben taun. 


Detail Produk

Tag Produk

Rim industri apa?

Ipelek ndustrial digunakake akeh jinis kendaraan kayata boom lift, traktor, crane, tele handler, backhoe loader, wheel excavator lsp. Ana pirang-pirang jinis pelek industri mula angel diklasifikasikake. Nanging umume yaiku struktur 1-PC lan ukurane kurang saka 25 inci. Wiwit 2017 HYWG wiwit diproduksipelek industri amarga akeh pelanggan OE duwe panjaluk. Volvo Korea njaluk HYWG supaya dikembangakepelek industri kanggo roller lan excavator rodha. Klompok Karet Zhongce njaluk HYWG supaya dikembangakepelek industri kanggo angkat boom. Mula ing taun 2020 HYWG mbukak pabrik anyar ing provinsi Jiaozuo Henan kanggo fokus ing ipelek ndustrial produksi, kapasitas taunan saka pelek industri dirancang minangka 300.000 pelek saben taun. Rims industri dipasang ora mung ban pneumatik standar nanging uga ban padhet lan ban sing diisi poliuretan, solusi pelek lan ban gumantung karo aplikasi kendaraan. Akhir-akhir iki pasar angkat boom ing Tiongkok saya akeh, HYWG ngembangake macem-macem pelek kanggo peralatan angkat boon.

HYWG-jiaozuo-factory open2
HYWG forklift rim factory 1

Pira jinis pelek industri?

Pelek industriasring pelek 1-PC, uga diarani pelek sepotong, digawe saka siji logam kanggo pangkal pelat lan dibentuk dadi macem-macem jinis profil, pelek 1-PC biasane ukurane ing ngisor 25 inci, kaya pelek truk Rim 1-PC iku bobot entheng, momotan entheng lan kecepatan dhuwur, digunakake ing kendaraan ringan kayata traktor pertanian, trailer, tele handler, excavator roda, angkat boom lan jinis mesin dalan liyane. Beban pelek 1-PC entheng.

1-pc-rim

Apa sing digunakake kanggo pelek industral?

Kita pelek industri bisa digunakake kanggo kendaraan kayata: 

(1) Telehandler

(2) Angkat boom

(3) Backhoe loader

(4) Excavator rodha

(5) Traktor

(6) Cuplikan

Model Popular sing Disedhiyakake

Ukuran pinggir Jinis Rim Ukuran ban Model mesin
6.75 * 17.5 1-PC 225 / 50-17.5 Angkat boom
7.00T * 16-2PC 2-PC 9.00-16 Angkat boom
11X20 1-PC 315 / 55D20 Angkat boom
11X24 1-PC 36X14D610 Angkat boom
10X24 1-PC 33X12D610 Angkat boom
12X24 1-PC 385 / 65D24 Angkat boom
11.75X24.5 1-PC 355 / 55D625 Angkat boom
13X24.5 1-PC 15-625 Angkat boom
13X28 1-PC 385 / 45-28 Angkat boom
9.75X16.5 1-PC 26X12-16.5 Angkat boom
6.75x16.5 1-PC 240 / 55D17.5 Angkat boom
16,5 × 9,75 1-PC 12-16.5 Umume
16,5 × 8,25 1-PC 10-16.5 Umume
12X7 1-PC 23X8.50-12 Umume
15X13 1-PC 31 / 15.5-15 Umume
17.5X10.5 1-PC 14-17.5 Umume
12X10.5 1-PC 26X12-12 Umume
16JX17 1-PC 500 / 40-17 Umume 

Kauntungan saka pelek industri?

(1) HYWG nawakake macem-macem pelek industri khusus kanggo angkat boom peralatan

(2) Kualitas HYWG wis kabukten dening OEM gedhe kaya Volvo, JCB lan Dingli.

(3) Kualitas HYWG dijamin kanthi nglereni peralatan lan bahan sing kuat, mayoritas baja sing digunakake yaiku Q345B sing padha karo S355 ing Eropa lan A572 ing AS.

(4) HYWG nawakake pangiriman cepet lan MOQ cilik 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan