Komponen OTR Rim Produsen OEM China 25 ″ komponen

Katrangan singkat:

Komponen pinggiran yaiku cincin kunci, cincin samping, kursi manik, kunci driver lan flange samping kanggo macem-macem jinis pelek kayata pelek 3-PC, 5-PC & 7-PC OTR, pelek forklift 2-PC, 3-PC & 4-PC. Ing 25 ″ minangka ukuran utama komponen pelek amarga akeh wheel loader, angkut lan dumper nggunakake 25 ″ pelek. Komponen pinggiran penting banget kanggo kualitas lan kemampuan pelek. Dering kunci kudu duwe elastisitas sing bener kanggo mesthekake kunci pelek nalika iku gampang diturunake lan dipasang. Kursi manik iku penting kanggo kemampuan pelek, ngemot pelek utama. Dering sisih minangka bagean sing sambung karo ban, kudu kuwat lan cukup akurat kanggo nglindhungi ban.


Detail Produk

Tag Produk

Komponen pelek apa?

Komponen pinggiran yaiku cincin kunci, cincin samping, kursi manik, kunci driver lan flange samping kanggo macem-macem jinis pelek kayata pelek 3-PC, 5-PC & 7-PC OTR, pelek forklift 2-PC, 3-PC & 4-PC. Ing komponen pelek duwe ukuran ukuran amba, diwiwiti saka ukuran 8 "nganti 63". Komponen pinggiran penting banget kanggo kualitas lan kapasitas pelek. Dering kunci kudu duwe elastisitas sing bener kanggo mesthekake yen kunci iki uga gampang dipasang. Kursi manik iku penting kanggo kemampuan pelek, ngemot pelek utama. Dering sisih minangka komponen sing sambung karo ban, kudu kuwat lan cukup akurat kanggo nglindhungi ban.

Pira jinis komponen pelek?

Ana macem-macem jinis komponen pelek, ing aplikasi sing beda-beda, kita duwe standar desain komponen peleklan komponen pelek tugas abot. Ditemtokake dening desain,komponen pelek bisa diklasifikasikake kaya ing ngisor iki.

Komponen pelek konstruksi

- Seri T, seri EM.

Komponen pelek pertambangan

- Seri EM / EV

Komponen pelek forklift

- Dering kunci, cincin sisih, kursi manik kanggo pelek forklift 3-PC lan 4-PC.

Apa komponen pelek digunakake?

Kita compoennts pelek bisa digunakake kanggo sebagian besar pelek OTR kayata:

(1) pelek peralatan konstruksi

(2) pelek Forklift

(3) pelek pertambangan

Tuladha Model sing Ditawarake

Jeneng komponen Rim Ukurane
Dering ngunci 25 "
25 "
25 "
29 "
33 "
33 "
35 "
49 "
   
KOTAK DRIVER BOARD Kabeh ukuran
   
Jeneng komponen Rim Ukurane
Flange Sisih 25 ", 1,5"
25 ", 1,7"
Cincin Sisih 25 ", 2.0"
25 ", 2.5"
25 ", 3.0"
25 ", 3.5"
29 ", 3.0"
29 ", 3.5"
33 ", 2.5"
33 ", 3.5"
33 ", 4.0"
35 ", 3.0"
35 ", 3.5"
49 ", 4.0"
   
Jeneng komponen Rim Ukurane
Kursi Manik 25 ", 2.0", Driver cilik
25 ", 2.0" Driver gedhe
25 ", 2.5"
25 "x 4.00" (Notched)
25 ", 3.0"
25 ", 3.5"
29 "
33 ", 2.5"
33 ", 2.5"
35 "/3.0"
35 "/3.5"
39 "/4.0"
49 "/4.0"

Kauntungan komponen pelek kita?

Wiwitane minangka produsen baja bagean cilik, HYWG wiwit diproduksi komponen pelek wiwit pungkasan taun 1990an, ing 2010 HYWG dadi pimpinan pasar truk komponen pelek lan OTR komponen pelek, pangsa pasar nganti 70% lan 90% ing China; ing OTRkomponen pelek diekspor menyang produsen pelek global kaya Titan lan GKN. Dina iki HYWG mungkomponen pelek pabrikan sing bisa ngasilake truk, OTR lan forklift komponen pelek, kita minangka pimpinan global ing komponen pelek pasar

rim components collection1
rim steel line1
rim steel line2
rim components collection

Produk sing ditampilake dening pelanggan: 

1
2

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan