Container Angkat pelek tekan pelek stacker lan pelayan kontainer kosong Kalmar

Katrangan singkat:

Syarat kanggo wadhah angkat wadhah lan tekan pelek stacker dhuwur banget, biasane ngemot beban sing dhuwur banget (luwih saka 20 ton) lan kecepatan dhuwur, kita nyoba tes 13.00 x 33 pelek sing tekan stacker lan pawang kontainer kosong biasane mlaku ing permukaan sing apik. Gaya EM meh wae retak ing alur cincin kunci lan dheweke bakal ngalami panguripan ban 2 nganti 3 wektu sing luwih sithik. Pelek EV menehi umur sing luwih dawa bisa uga owah-owahan ban 5 nganti 6, asil iki aku mikir yen pelek EV bakal nggawa beban nalika dhuwur banget, nanging kecepatan kudu dijaga alon-alon lan permukaan nyopir bisa uga luwih apik. bisa uga Salah sawijining kauntungan HYWG yaiku ngasilake kabeh komponen pelek dhewe kalebu gaya talang EM lan EV, kursi manik lan cincin kunci, kita nawakake kualitas produk sing bisa dipercaya lan macem-macem produk saka pelek sing paling cilik nganti pelek sing paling gedhe.


Detail Produk

Tag Produk

Apa wadhah angkat wadhah lan tekan pelek stacker?

Syarat kanggo wadhah angkat wadhah lan tekan pelek stacker dhuwur banget, biasane ngemot beban sing dhuwur banget (luwih saka 20 ton) lan kecepatan dhuwur, kita nyoba tes 13.00 x 33 pelek sing metu tekan stacker lan pawang kontainer kosongbiasane mlaku ing permukaan sing apik. IngGaya EMmeh wae retak ing alur dering kunci lan dheweke entuk ganti urip 2 nganti 3 ban. IngPelek EV bakal menehi umur sing luwih dawa bisa uga 5 nganti 6 owah-owahan ban, mula aku ngira Pelek EVbakal nggawa beban nalika dhuwur banget, nanging kacepetan kudu dijaga supaya bisa alon lan permukaan nyopir bisa uga bisa. Salah sawijining kauntungan HYWG yaiku ngasilake kabeh komponen pinggiran dhewe kalebu gaya talang EM lan EV, kursi manik lan cincin kunci, kita nawakake kualitas produk sing bisa dipercaya lan macem-macem produk saka pelek sing paling cilik nganti pelek sing paling gedhe.

Rim angkat kontainer populer lan tekan pelek stacker

Ukuran pinggir Jinis Rim Ukuran ban Model mesin
11.25-25 / 2.0 5-PC 16.00-25 Kalmar
13.00-25 / 2.5 5-PC 18.00-25 Kalmar
13.00-33 / 2.5 5-PC 18.00-33 Kalmar








  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan